woensdag 18 september 2013

Poppenhuis Workshop Weekend 2013


Afgelopen weekend was het voor de tweede keer ons Poppenhuis workshopweekend. Net als Thea, Jolinda en Irna reisde ik vrijdagmiddag af richting Noord-Brabant. De auto was  naast de overnachtingsspullen volgeladen met verf , hobbyspullen en gereedschap....ik was in ieder geval voorbereid om wat te gaan doen. De laatste maanden is van het miniaturen bij mij weinig terecht gekomen door verschillende oorzaken ....dus hopend op inspiratie en zin  ben ik op pad gegaan.
Na ons gesetteld te hebben ben ik voor de avondmaaltijd gaan zorgen zodat we een lange avond nog voor ons hadden om iets te gaan doen.
Jolinda, Irna en ik kwamen uit op een avondje borduren en Thea begon haar voorraad workshops te bekijken om daar een  begin mee te maken.
Ik ben deze avond met een nieuw borduurwerkje gestart...een schellekoord van Nicola Mascall die ik vorig jaar voor mijn verjaardag kreeg. Het is de bedoeling dat het schellekoord in het Hoedenwinkeltje komt te hangen. Ik heb die avond een klein begin gemaakt en af en toe ook wat uitgehaald.....ja dat hoort er soms  ook bij!  Dit is in ieder geval een borduurwerkje wat je redelijkerwijs ook zonder loep kan maken.....heel wat anders dan de pantoffels.Lees verder op mijn blog Helena's Miniaturen

4 opmerkingen:

Jolande zei

Knap hoor dat jullie kunnen borduren tijdens zo'n weekend!

Indy_Poppy zei

Nice project. Have fun.

Nienke zei

Zo leuk dat jullie daar met z'n allen op uit trekken.
Groetjes, Nienke.

Clari zei

Dat vind ik knap om s,avond bij kunst licht mini te borduren.

Ik kan het niet eens bij dag licht.

gr, Cl.