zaterdag 24 augustus 2013

Verbouwing huis van de Magiër

Al enige tijd was ik niet tevreden met de huidige indeling van het huis voor de Magiër.
Het bed stond in het woon/werk gedeelte en ik vond het daar niet tot zijn recht komen.


Zo was de oude situatie
Uiteindelijk de knoop doorgehakt en heb besloten er een slaap en voorraad zolder
op te maken.
Wel weer veel werk en bepaalde details zijn niet meer zichtbaar, maar dat heb ik er voor over.
Zelf  vind ik het leuk om met dit huis zonder een vast plan te werken en ben altijd benieuwd hoe het eind resultaat zal worden.



Dit is het resultaat tot nu, links komt de voorraad zolder met een luik in de vloer waardoor, later, de voorraad omhoog gehesen wordt.
Rechts komt het slaapgedeelte met een ladder die omhoog geschoven kan worden.
Behalve met de vloer ben ik ook  bezig met het maken van de steunbalken voor het dak.

Groetjes van Willem

8 opmerkingen:

Margriet zei

kan me voorstellen dat je het bed beneden niet zo mooi vindt staan. En dit is een super oplossing...nog mer ruimte voo leuke dingen :-)
Ik vind het ook altijd erg leuk als een huis/project onder je handen groeit en veranderd!!

Kitty de Leeuw zei

hihi lijkt mijn cottage wel die werd ook steeds groter maar heel mooi Willem

Clari zei

Ja dat word veel mooier met een verdieping er op.
Komt er nu een vaste trap of een fliso trap in.???

gr, CL.

Jolinda Koek zei

Ja, gescheiden wonen en werken is inderdaad prettiger. En zo blijft een mens weer bezig....

Thea van Hasselt zei

Willem, ik had het al wel een beetje verwacht dat er nog een verdieping op zou komen. Ik vind het geweldig, want hierdoor komt het huis straks ook veel beter tot zijn recht in je werkkamer!

Groetjes, Thea

Miriam zei

Dat ziet er veel belovend uit Willem,en ik ben heel
Nieuwsgierig naar het eind resultaat.
Hobbygroetjes,
Miriam

Jolande zei

Heel herkenbaar zo'n verbouwing.
Leuk dat je nu veel meer ruimte hebt voor nog meer moois te maken, ik ben heel benieuwd naar hoe het gaat worden.

Groetjes van J.

Remco zei

Knap werk hoor, inderdaad wel jammer van het bovenaanzicht, dat had je misschien kunnen oplossen door een plexiglas plaatje te gebruiken, en daar de vloer op te lijmen, kun je het er zo af tillen, maar daar is het nu te laat voor. (is maar een tip hoor)

Ik vind die vloer wel grandioos mooi zeg, benieuwd wat het gaat worden!