zondag 11 augustus 2013

Huis weer ingericht

Het was een klus maar hij is geklaard.
Willem heeft de kastjes geschilderd in Baskisch rood, een kleur 
die je in onze hele flat terug vindt, behalve mijn werkhoek, die is blauw.
De onderste kastjes hebben een klep gekregen, die met magneetjes sluit
en waar heerlijk veel dozen met spullen kunnen staan.

Het was een klus om weer in te richten, hier en daar wat veranderd, 
zo heeft de lunchroom een nieuwe vloer gekregen.
Wat plantjes bij gemaakt, kon ik mij even op uitleven.

Nu de tassenwinkel nog afmaken, meestal weet ik plots hoe het moet worden.
Nu dus nog even niet.
Van de winter willen we de buitenkant helemaal afwerken, markiezen enz.

De hoogte is nu fijn om er aan te werken en het is beter te zien,
want genieten van de inrichting vinden wij belangrijk, vooral
als de lichtjes branden.

groetjes Willy





9 opmerkingen:

Margriet zei

Ziet er mooi uit zo!!! En opbergruimte is altijd handig :-)

Maria zei

Het ziet er prachtig uit en handig al die opbergruimte.
Groetjes
Maria

Clari zei

Opberg ruimte kan je niet genoeg hebben.
En de hoogte van het pphuis is nu ook veel leuker.Kan je beter er in kijken.
Het is erg mooi ge werden zo.

gr, CL.

Kitty de Leeuw zei

leuk he opnieuw inrichten ben er nu ook druk mee

Ineke zei

Supermooi en superhandig zo!

Jolande zei

Heel handig dat het poppenhuis wat hoger staat zodat je er goed in kunt kijken en extra bergruimte is natuurlijk helemaal nooit weg.
Het ziet er heel mooi uit.

Groetjes van J.

jeetjejanita zei

Wat slim gedaan!

Jolinda Koek zei

Dat geloof ik wel, dat dat veel werk is, maar het ziet er mooi uit.

trompke zei

Wat een klus! Maar dan heb je ook wat. Handig zo :-)