maandag 24 december 2012

Secret Santa Swap OLMC 2012


Op 11 december was het zover....het openen van de Secret Santa Swap van de On line Mini Club. We mochten bij het opgeven een verlanglijstje bijvoegen en dat had ik voor mijzelf ook gedaan maar diegene die ik toebedeeld had gekregen had geen wensenlijstje. Daar moest ik dus even over denken en heb toen besloten wat voor haar Kerstshop te maken omdat ze daar druk me bezig was op dat moment.

Mijn Secret Santa was Roelie en het pakje was er al half November. Ik had eerst helemaal niet door dat dit de SS swap was tot ik het kerstplaatje op het doosje zag zitten. Toen ben ik maar gauw gestopt met uitpakken en heb de envelop opgeborgen in de kast.


En... ... oooh wat ben ik verwend met miniatuurtjes helemaal in mijn smaak. Het was de bedoeling 1 minatuurtje te maken nou mijn Secret Santa was vast de tel kwijt . Prachtige spulletjes voor een toilettafel....die wattenpot vind ik gewoon geweldig...en een prachtig schilderij ...het Lijstje is door Roelie zelf gemaakt.
Nogmaals mijn dank Roelie, je hebt me echt verwend!
 

Ik mocht Secret Santa spelen voor Corine uit Belgie. Ik maakte voor haar een Kerstmankussentje in stervorm voor in haar kerstshop. 


 
 


Hiervoor is vast nog wel een plekje  in de shop voor te vinden.


4 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Zo Helma, jij bent aardig verwend, mooie spulletjes heb je gekregen en de kerstman die jij hebt gemaakt is ook erg leuk.

Nella zei


Het is mooi en leuk!

Nienke zei

Leuke spulletjes en de Santa is mooi gemaakt.
groetjes, Nienke.

Margriet zei

Wat een verwennerij en het kussen is echt heel leuk!