zaterdag 15 december 2012

Een nieuwe Website....Welkom!


Dit najaar kreeg ik net als vele anderen het bericht dat  Punt.nl ging  verdwijnen om overgenomen te worden door mijndomein.nl. Dit was na het nader te bekeken hebben geen echte verbetering en omdat ik toch al mij had bedacht ooit naar Blogger over te stappen........was dit het moment om tot actie  over te gaan.

Na een maand hard werken om alle 268 berichten met foto's en reacties over te zetten was het 13 december zover dat het laatste berichtje kon worden over gezet
Dus Helena's Miniaturen bestaat sinds gisteren niet meer....wel verhuist naar mijndomein.nl maar meer om nog de eerste tijd als doorgeef luik te functioneren naar mijn nieuwe Blog .Toch nog even een foto gemaakt als herinnering van de startpagina.
De nieuwe website heet Helena's Miniatures....de naam in het Engels van de vorige website. Omdat ik het laatste jaar ook meer internationale contacten heb is deze naam een logisch gevolg. Ook vind je nu een Google Translater op de site zodat het makkelijker wordt voor internationale poppenhuis en miniatuur  liefhebbers de site te volgen.

Ik ben tevreden met het uiteindelijke resultaat en ik moet bekennen dat ik de laatste weken een hoop op computer gebied heb bij geleerd. Nog niet alle mogelijkheden zijn me duidelijk maar dit is een hele grote stap in de goed richting.Wel heb ik gemerkt dat het veel meer mogelijkheden biedt.

Omdat het nu rond kerst is heb ik de fotobanner op de Startpagina aangepast  aan de kerst.

Ik wens jullie veel lees en kijk plezier op Helena's Miniatures  


Groetjes Helma
8 opmerkingen:

Thea zei

Helma, erg leuk geworden. Had al even zitten snuffelen...
Groetjes, Thea

Jolinda Koek zei

ik heb ookal zitten snuffelen, wat een werk heb je hieraan gehad zeg! maar het ziet er mooi uit.

Willy minimax zei

Blog ziet er zeer goed uit een lust om naar te kijken.
Nu wij nog even doorworstelen.
Groetjes Willy

Nella zei

Gefeliciteerd!wat heerlijk om daar te kijken! ziet er prachtig uit Helma!

Wil Minidesign zei

Wat een moed om alles over te zetten Helma!
Petje af!
Je hebt weer een site om trots op te zijn!

Margriet zei

Ziet er goed uit Helma!!! Fijn dat alles nu over is!

Clari zei

Het ziet er erg mooi uit Halma !!!!
Een felicitatie waart.

Ineke zei

Ziet er goed uit Helma! Maar wat een werk om dat allemaal over te zetten. Ik laat mijn punt voor wat het is en ben met een schone lei op blogspot begonnen ;-)