zondag 20 oktober 2013

Zomerknutsel 2013

In juli werd de oproep geplaatst om van een ansichtkaart dit jaar een hoekje of tafereel te maken. Sluitingsdatum 31 oktober!
 
Nog steeds niet klaar met de zomerknutsel van vorig jaar ben ik toch deze week met deze opdracht begonnen. Een ansichtkaart heb ik niet. Door de digitalisering krijg ik tegenwoordig van familie een emailbericht met een vakantiegroet en een leuke foto! Daarnaast ben ik zelf dit jaar ook niet op vakantie geweest, dus ben even in mijn onuitputtelijke externe harde schijf gaan zoeken naar oude vakantie-kiekjes.
De muis blijft staan in het jaar 2011.
 
 
Een vakantie in Normandië samen met het gezin van Jolinda. Lekker in de zon en de zee is in de buurt, moor ook veel bezienswaardigheden. Wat verder van de camping was een bezienswaardheid die al langere tijd op ons lijstje stond. Dus 1 dag heel vroeg opgestaan en richting le Mont St. Michel vertrokken.
 
Een heerlijk stadje om door heen te slenteren, maar wat een toerisme zeg! Op sommige stukken moest je je echt een weg banen door de drukte heen.  De winkelstraatjes stonden vol met souveniertjes en Jolinda en ik hebben hier ook aardig wat miniaturen kunnen kopen.
Ondanks de drukte was het stadje echt de moeite waard van het bezoek. De vele doorkijkjes gaven een mooi zicht op de stad, abdij, de zee en het waddengebied. Heel in de verte zag je groepjes mensen op het strand lopen.
 
En zo kom ik dus bij mijn zomerknutsel van 2013 uit. Ik heb een foto van één van die doorkijkjes genomen om deze in miniatuur na te maken. Een kastje gemaakt, diepte erin gebracht en met klei een muurtje er om heen gebouwd.

8 opmerkingen:

jeetjejanita zei

ow ja, dat had ik ook nog willen doen... de zomerknutsel! gaat me helaas niet meer lukken ben ik bang, de maand is al bijna voorbij :( stoer dat jij het wel gedaan hebt! ziet er heel mooi uit.

grtjs janita

Jolinda Koek zei

Die foto van ons drieen is leuk, wat is Lucas daar nog klein zeg, en zo lang geleden is het niet. Zou gewoon heimwee krijgen!
Mooie zomerknutsel heb je gemaakt, ik ben nog hard aan het werk, hoop hem voor de 31 ste af te hebben.

Kitty de Leeuw zei

wat een goed idee om foto te gebruiken en hij is super gelukt

Ineke zei

Dat is een erg leuke zomerknutsel geworden Thea!

Helma zei

Wat een goed iedee Thea....mooi gemaakt!

Groetjes helma

Nienke zei

Wat leuk, om zo je vakantie te bewaren.
Wij waren daar ook.
Groetjes, Nienke.

Minimax-ww zei

leuke herinnering.

groetjes willy

Jody zei

Prachtig gemaakt.