zondag 17 februari 2013

Nieuwe aankopen & een knutsel!

Gistermiddag ben ik samen met Jenny en haar dochter Natasja naar Het Kabinet in Gouda geweest om even gezellig tussen de poppenhuisminiaturen te snuffelen.Ik heb verschillende miniaturen en materialen kunnen kopen voor de webwinkel. Ook kwam ik bekende spulletjes tegen, die ook in mijn webwinkel te koop zijn.

Deze middag had ik vooral ook gepland om rond te kijken of ik nog iets kon vinden voor het potje verjaardagsgeld, wat al sinds december in de spaarpot zit te branden. Ik heb gelukkig een paar dingetjes kunnen vinden.


Bestek, voor in totaal 8 personen. De eettafel in de Kostschool wordt voor 8 personen gedekt, dus dan ook voor iedereen bestek hé!. Ik had geld van mijn schoonzus Anneke en zwager John gekregen om zelf een keer iets uit te zoeken. Wel net zo leuk i.p.v. een standaard doucheschuimpje of parfummetje. Dank jullie wel! Ik wil het servies laten maken door Anja Knoop.

Omdat december altijd zo'n rare maand is met versieringen enzo, had ik dit jaar tegen mijn man gezegd maar even geen bloemen te kopen. Hij gaf het geld voor het bloemetje in mijn hand en hier heb ik dit zaagje en verstekbakje van gekocht. Al wel langer op mijn lijstje, maar pas na de knutselavond bij Willy en Willem, besefte ik dat dit toch wel tot de standaard gereedschapsuitrusting van een
miniaturist behoort. Dank je wel Rob!

In de laatste DHN kon je lezen dat je bij bezoek aan Het Kabinet een mooie vaas zou krijgen. Ik zat al in de auto toen ik mijn DHN in de tas zag zitten, dus snel weer naar binnen gegaan. Het krijgt een mooi plaatsje in de kamer van de directrice.

Vandaag aan de knutsel gegaan voor de beurs in Rijswijk. En ook hier nog een foto van gemaakt.
Het was weer een ontspannen weekendje met een heleboel leuke spulletjes om me heen!

10 opmerkingen:

Jolande zei

Mooi allemaal!

Groetjes van J.

Minimax-ww zei

Goede koop Thea !! en je hebt leuke dingen gemaakt voor de beurs in Rijswijk, we komen kijken.

groetjes Willy

Helma zei

Leuk spulletjes en lekkertaartjes gemaakt!

Groetjes helma

Ineke zei

Leuk allemaal en ook het lekkers ziet er goed uit Thea!

Clari zei

Leuk je bestek voor op tafel.(maar is die tafel niet een beetje te klein voor 8 personen??)
En je zal erg veel lol hebben van je zaag met verstekbak.

gr, CL.

Thea zei

Clari, heb je goed gezien. De tafel moet inderdaad vergroot worden.

Groet, Thea

Kitty de Leeuw zei

tafel groter je hebt nu een zaag stukje er tussen en klaar hihi grapje hoor maar je hebt leuke dingen gekocht en gekregen

Jolinda Koek zei

Leuk he, verjaardagsgeld uitgeven? Je hebt leuke dingen gemaakt, ben benieuwd naar je taartjes, maar die zie ik wel op de beurs.

Jody zei

gezellig om naar het Kabinet te gaan, dat is echt een leuk dagje uit en je knutsel is ook mooi.

groetjes
Jody

Nienke zei

Hele mooie spulletjes en wat een mooie vaas zeg.
Groetjes, Nienke.