zondag 10 februari 2013

Geborduurde Kerstsok Part 3


Ja het wordt weer tijd om een borduurwerkje te laten zien....het is tenslotte de 10 van de maand Februari. De kerstsok vordert langzaam maar wel leuk nu dat ik het hele patroontje van de kaars  in de kerstsok kan  zien. Ik vind dit borduurgaren niet echt lekker borduren ....het is rayonborduurgaren heb ik me laten vertellen en het is glimmend...het draait erg en splitst gauw. ...het wat metallic effect is natuurlijk wel weer leuk voor zo'n feestelijke sok.
Als je naar buiten kijkt op dit moment zie je een wit Kerstplaatje maar in mijn hoofd twinkelt al het geel en groen van de lente....... ik moet dus hard door borduren met deze sok want dan kan ik met wat nieuws beginnen.

Happy stitching!

Helma

7 opmerkingen:

Clari zei

Je bent goed opgeschoten.

gr, CL.

Jolande zei

Inderdaad erg leuk dat de kaars af is. Moet je ook een achterkant borduren?

Groetjes van J.

ps Ik heb gisteren voor bij 365 dagen bloemen weer een bloemetje geborduurd, ik doe dus op mijn manier ook met jullie mee :-)

Helma zei

Even hier naar kopieren Jolande...is toch leuk om hier te tonen. En nee er hoeft geen achterkant geborduurd te worden...zit een klein stukje hele fijne suedine bij voor de achterkant in rood.
groetjes Helma

Kitty de Leeuw zei

leuk om te zien hoe het groeit

groetjes Kitty

Jolande zei

Dat scheelt weer geen achterkant borduren, dan zou hij toch af moeten kunnen komen voordat de lente begint :-)

Mijn borduursels zijn geen mini en aangezien we hier een P&M blog hebben, zet ik ze hier niet neer want dan krijg ik Spinnie op mijn dak (en geloof me, die wil je niet op je dak hebben hahaha)

Groetjes van J.

Jolinda Koek zei

Jammer dat jouw borduursels geen mini zijn, Jolande.

Je bent ook al een stuk opgeschoten Helma, wordt mooi!
In een doos met borduurgaren die bij mijn tante vandaan komen,zit ook van dat glimgaren. Dat spul gaat snel in de knoop zitten en het draait alle kanten op, behalve de goede.

Ineke zei

Je kunt goed zien dat je al opschiet Helma, het wordt prachtig! Wel lastig dat opstandige garen....