zondag 17 maart 2013

Een vlinderstruik!

Afgelopen woensdag stond er weer een knutselavond bij Willem en Willy gepland. Na het uitwisselen van onze ervaringen op de beurs halverwege de avond begonnen aan het workshoppakketje "de Vlinderstruik" van Hannie Tromp.

Willy had alvast het voortouw genomen en had de pluimen al van "fummy-prut" gemaakt. Jenny en ik hadden hier even wat meer lastigheid, want onze pakketjes waren al een tijdje geleden gekocht, en de "fummy-prut" was hard geworden. Jenny kon er gelukkig nog 10 pluimpjes van snijden, ik maar 8, maar wel mooie grote.
Nadat de pluimen gevormd waren was er nog net tijd over om de flowersoft er op te doen.
Om te voorkomen dat eenmaal thuis het pakketje achter in de kast zou gaan verdwijnen, heb ik donderdag en vrijdag avond nog een uurtje blaadjes zitten plakken en uiteindelijk het zaterdagmiddag afgemaakt. Leuk om te zien dat op deze manier het steeds meer op een vlinderstruik gaat lijken.
Tot slot nog de vlindertjes erop, even aflakken en drogen maar.

Bij het maken van de foto is het altijd weer lastig om die vlinder stil te laten zitten, of is het je hand die je niet stil kunt houden... Ik had misschien even mijn statief moeten pakken, zoals toen bij de foto van de echte vlinder.... Een leuke workshop, maar wel even eentje waar je de tijd voor moet nemen!.

11 opmerkingen:

Minimax-ww zei

Thea de struik is super geworden en fijn dat je ondanks dat het"fummy-prut"al uitgedroogd was het je zeer goed gelukt is.
Ik vind hem prachtig.
Ik ga het vandaag afmaken , het is heel wat blaadjes plakken.
ongeveer 300 stuks.

groetjes Willy

Thea zei

Succes Willy!

Groetjes, Thea

Ineke zei

Hij is echt prachtig geworden Thea! Ja, ik weet hoeveel werk het is ;-) maar wel de moeite waard!

Margriet zei

Ja, hier spreekt ook een ervaringsdeskundige....het is veel werk, maar ik vind het echt een prachtig pakketje met een geweldig resultaat!!!

Jolande zei

In het kader van goede dingen hebben tijd nodig :-)
Erg mooi hoor.

Groetjes van J.

Nienke zei

Hij is prachtig gelukt.
Groetjes, Nienke.

Jolinda Koek zei

Ja, die is mooi, ziet er echt uit!

Kitty de Leeuw zei

prachtige struik

marjan blaauw zei

Prachtige vlinderstruik hoor,
compliment hoor.

Marjan

Nella zei


Mooi!

Christa Chayata zei

erg mooi geworden.