donderdag 15 september 2011

Kladblogdag 2011

De jaarlijkse Kladblogdag komt er weer aan en wel op 1 oktober!
De ontmoetingsplaats is dit jaar in Veenendaal (het adres komt in de bevestigingsmail te staan) waar Keetje voor ons een mooie ruimte geregeld heeft.

We hoeven geen huur te betalen, alleen maar voor de KTL!

Vanaf 10.00 uur ben je welkom, tot 16.00 uur dan moeten we eruit zijn, want na ons komt een andere groep.

Er zijn betaalde parkeerplaatsen, maar Keetje heeft ook adressen opgegeven waar je gratis kunt parkeren (die komen in de bevestigingsmail te staan).
Mensen die met de trein willen komen moeten de trein naar Rhenen nemen (die naar Ede Wageningen is uit de route) en dan is het 10 minuten lopen als je rustig loopt.

Je kunt natuurlijk ook hieronder (of in de KTL) een oproepje doen om te kijken of je met iemand mee kunt rijden.

Ook al hoeven we deze keer geen huur te betalen, er is wel een inschrijving, omdat we graag willen weten hoeveel mensen er ongeveer gaan komen, daar krijgen we namelijk ook altijd vragen over ;-)
En het is ook handig voor het buffet, want of je voor 4 mensen iets mee moet nemen of voor 20 is toch een verschil :-)
Er is geen echte sluitingsdatum voor de inschrijving, maar als je toch weet dat je komt, schrijf je dan z.s.m. in.


Op de vorige Kladblogdagen hebben we met elkaar een soort buffet van lekkers gemaakt en omdat dat heel goed bevallen is doen we dat dit jaar gewoon weer.
Als je jezelf inschrijft kun je doorgeven wat je graag mee wil nemen.

Hoe leuk en gezellig partners, familie, kinderen, vrienden en buren ook zijn, de dag is uitsluitend voor mensen die lid zijn van het Kladblog/Kladblogger (en de leden staan in de linkerkolom)
In het kader van werkbesparing worden mails met mag mijn partner/zus/buurvrouw/vriendin enz toch komen, niet meer beantwoord!

MINI SHOW

Als iedereen iets meeneemt om te laten zien, zetten we dat bij elkaar op lange tafels en kunnen we elkaars werk eens in het echt bewonderen, dat is zo ontzettend leuk.


WORKSHOP

Vorig jaar hebben we gezellig met elkaar kosteloze workshopjes gemaakt en dat vind ik voor herhaling vatbaar (scheelt ook een heleboel administratie lol)
Als er mensen zijn die zo’n workshopje willen/kunnen geven kunnen die kontakt opnemen met Kantoor.

PAKKETJES SWAP *
Bij deze swap maak je voor iedereen die aan deze swap meedoet een pakketje met daarin de materialen voor een mini. Zo krijg je allerlei leuke workshopjes die je later op je gemak thuis kunt maken. Als je jezelf inschrijft kun je doorgeven of je met deze swap mee wil doen.
* De sluitingsdatum voor de inschrijving is 20 september, dan heeft iedereen nog ruim de tijd om pakketjes te maken.
We zullen in de linkerkolom van Kladblog regelmatig een update maken van het aantal mensen dat zich ingeschreven heeft voor deze swap, zodat men ook alvast vooraf wat pakketjes kan maken.

Voor inschrijven, vragen of een idee voor deze dag kun je een mail sturen naar Kantoor.

Groetjes van Spinnie en Jolande

Geen opmerkingen: