woensdag 10 juni 2015

Laatste bericht van kantoor

Op woensdag 10 juni a.s. sluit Kantoor, en daarmee dus ook Poppenhuiskladblogger, de deuren.
Vanaf die datum is het niet meer mogelijk om op dit blog posten neer te zetten, maar het blijft wel bestaan als een soort van archief.
We willen iedereen die de afgelopen jaren meegedaan heeft aan Kladblog bedanken en we wensen iedereen het allerbeste en nog heel veel hobby plezier

Groetjes van Spinnie en Jolande


8 opmerkingen:

Helma zei

Jolande en Spinnie bedakr voor al jullie werk in de afgelopen jaren. Super van jullie!

Lieve groet Helma

Margriet zei

Ik heb hier een geweldig leuke tijd gehad, maar het is inderdaad tijd om er een punt achter te zetten. Bedankt voor al het plezier dat jullie mij en vele anderen gegeven hebben!!!
Spinnie, een dikke knuf van E-beertje voor jou :-)

JolandaW zei

Jolande heel erg bedankt voor al die jaren plezier en gezelligheid.
Sinds het kladblok een kladblokker is geworden is het helaas achteruit gegaan wat belangstelling betreft maar dat lag niet aan jou in ieder geval. Al de energie die je er in gestoken hebt is in ieder geval voor mij de moeite waard geweest.
De zomerswap de sintswap en de knutsel van de maand heb ik altijd met veel plezier gedaan in het verleden. Helaas is mijn gezondheid de laatste jaren een stuk minder geworden waardoor ik zelf ook de energie niet meer heb om zo veel te maken waardoor ik dus ook weinig of niets post hier maar ik bleef wel trouw af en toe kijken en ik merkte ook dat het plaatsen bij iedereen, op een paar na minder werd.
Dus nog maals Jolande bedankt voor alle energie die je hier in gestoken hebt.

groetjes Jolanda

Krin zei

Jolande en Spinnie, hartelijk dank voor het in stand houden van het kladblog al die jaren. Voor het vele werk dat jullie eraan gehad hebben, de tijd die erin is gestoken en ook de leuke swap-avonden die georganiseerd werden.
Jullie waren super!

groetjes, van Krin

trompke zei

Bedankt Jolande en Spinnie! Voor jullie inzet al die jaren!
Ik was nooit heel erg actief maar op de achtergrond wel aanwezig.
Dikke knuffel van mij!

Paula zei

Dank je wel voor al jullie inspanningen!
Ik heb altijd met veel plezier meegedaan met de (sint) swaps en altijd heerlijk gekeken op het kladblok en ook regelmatig zelf een berichtje geplaatst. De laatste tijd was ik eigenlijk niet meer actief op het blog maar keek wel.
Jolande, heel erg bedankt voor al je creatieve en leuke commentaren en ideeen, Spinnie heel erg bedankt voor de administratie!!
Veel groeten van Paula

Ineke zei

Al heel lang niet actief geweest en nu keek ik eindelijk weer eens op kladblog......
Wat hebben we veel met elkaar meegemaakt hier en wat hebben we veel plezier gehad ;-) Het was een mooie tijd, maar aan alles komt een eind. Jolande (en Spinnie natuurlijk), heel erg bedankt voor alles!!!

Chris zei

Dank je wel voor al je werk voor dit blog en alle activiteiten er omheen, Jolande!