maandag 10 november 2014

The Lighthouse at the Sea Part 3

Het is weer de tiende van de maand dus........een update van het borduurwerk!


Na 12 oktober zijn er toch wat steekjes geborduurd aan het project "the Lighthouse at the Sea . Niet al te veel maar langzaam pak ik toch de draad weer op.
Het kleed met de vuurtoren  was de vorige maand al klaar maar nu is ook het eerste kussentje geborduurd. Het afwerken van het kussentje moet nog gebeuren . Ik ben nog steeds op zoek naar een mooi stofje hiervoor. Het stofje wat ik op de DHN -beurs kocht met de ankertjes is toch te grof naar mijn zin dus het wordt verder zoeken.


Tijdens de laatste avond van het Poppenhuisweekend 2014 ( gisteravond dus) ben ik met het tweede kussentje begonnen uit deze serie. Voor het avondeten heb ik het borduurstof omgeslingerd en na een heerlijke maaltijd ,samen met mijn zusje Thea, in het restaurant "Broer en Zus"toch het borduurwerk opgepakt en nog lekker zitten borduren met een muziekje op de achtergrond.


Thea vond dat ik met het patroontje van de boot moest beginnen  want dat paste het beste bij het thema  van deze serie van Felicity Price. Het derde en laatste kussentje zien jullie vast de volgende maand  


Groetjes Helma

3 opmerkingen:

Skiddi zei

Hallo Helma !
Wow, deine Stickbilder sehen super klasse aus. Tolle Arbeit. Ich hab es auch schon versucht, aber leider nichts geworden. Übe weiter . Zum passenden Stoff. Hast du schonmal probiert den selber zu bedrucken ? Auf einem alten Stück von einem weißen Herrenhemd geht das prima. Es ist schön dünn und der Drucker "schluckt" das nicht!
Viel Erfolg und schöne Grüße
von Skiddi

Jolande zei

Dat is heel mooi.
ik hoop dat je een passend stofje zult kunnen vinden en ben erg benieuwd naar volgende maand.

Groetjes van Jolande

JolandaW zei

dat ziet er erg mooi uit