zondag 10 november 2013

Bell Pull Floral/Ribbon Part 2


Deze maand weer een stukje verder met het Schellekoord voor een van mijn Markthuisjes. Ik had het idee vorige maand om twee derde deel af te hebben deze maand maar dat is niet helemaal gelukt. Ik moet toch bekennen dat ik af en toe een stukje moest uithalen....dit gebeurt me vooral als ik s'avonds even er mee bezig ben geweest met een kleinere loep die ik in de woonkamer gebruik......dus voorlopig nu maar overdag  in de woonkamer  borduren en anders op de hobbykamer met de loep met daglichtlamp.Het middenstuk  van het schellekoord heeft in het patroon geen roosjes dus naast het lichte aquablauw borduur ik op dit moment alleen met vier geel- en goudtinten. ik had de vorige keer al verteld dat dit een pakketje is van Nicola Mascall. Het borduurzijde wat zij hiervoor gebruikt is van Anchor.

Nog even de foto van vorige maand:
Ik ben met dit patroon en deze tinten kleuren voorlopig nog niet uit geborduurd want er ligt hier ook nog een vloerkleed en een zitting voor een krukje.


Groetjes Helma


7 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Nou, al moet je wel eens wat uithalen, je schiet wel op, Helma. Het wordt mooi!

Ineke zei

Soms zit het wel eens tegen, maar het wordt een heel mooi schellekoord, de kleuren zijn ook prachtig! Ja, goed licht op je borduurwerk is wel belangrijk.

Thea van Hasselt zei

Ondanks het uithalen wel opgeschoten!
Groet, thea

Kitty de Leeuw zei

lekker geborduurd word heel mooi

Jolande zei

Ik vind het knap hoor, erg mooi.

Groetjes van J.

Nienke zei

Het wordt erg mooi Helma.
Groetjes, Nienke.

Clari zei

De kleuren vind ik heel mooi.
En ondanks het uithalen ben je toch opgeschoten.

gr, CL.