zaterdag 31 januari 2015

Koffie Thee Limonade

Blogspot heeft in zijn oneindige wijsheid besloten op een heleboel blogs, waaronder Kladblogger, bij de reacties een woordverificator neer te zetten.
Uit testen is gebleken, dat zolang het niet ingesteld is op het blog zelf, je het gewoon kan negeren,.
Hier op Kladblogger kun je dus gewoon je reactie  neerzetten en op Reactie Publiceren klikken.

dinsdag 20 januari 2015

met de OLMC

gaan we een project maken de veranda daar zijn we lekker mee bezig bijna iedereen doet op een of andere manier mee en dit is mijn begin


groetjes Kitty

zaterdag 10 januari 2015

The Lighthouse at the Sea Part 5

Het stofje

Ik heb de Decembermaand niets uit gevoerd qua borduurwerk. Real life  nam alle tijd in beslag. En aan het eind van de maand heb ik  het patchwork kussentje gemaakt als Give away. Dus deze maand geen update van borduurwerk van dit project.
Wel heb ik deze week het stofje gevonden wat ik in gedachten had als achterzijde van de kussentjes. Na een paar uur zoekwerk en dozen nakijken op zolder had ik het toch eindelijk gevonden.
Dus deze maand weet ik wat mij te doen staat. Het is de bedoeling dit stofje  diagonaal te gaan verwerken aan de achterzijde.
10 februari probeer ik meer te laten zien.

Groetjes Helma


10e van de maand - Zeemeeuw II

Ik ben de laatste weken dan wel veel bezig geweest met andere miniatuurprojectjes, maar ik heb me toch een avondje terug kunnen trekken om een start te maken met de zeemeeuw.
Ik ben begonnen met de meerpaal. Lekkere strakke rijtjes om er weer even in te komen.
De uiteindelijke vorm zal pas goed te zien zijn als ook de zwarte stiksteekjes erop staan, maar dat komt vanzelf aan bod. Ik ga de komende maand gewoon weer lekker verder!

 
ooooooooooooooooooooooooo

Nieuw borduurwerkje: vloerkleed


Omdat het kussentje nu echt af is, ben ik een nieuw borduurwerkje begonnen. Vorig jaar heb ik bij Anja Haars een drietal borduurwerkjes gekocht zodat ik weer een hele lange tijd vooruit kan!
Dus nu ben ik begonnen met een vloerkleed met weer andere kleurtjes en een ander motiefje.
Ik denk dat deze of in de salon komt, of in de ruimte boven aan de trap.

Dit wordt m dus,

En dit is mijn begin. Nog genoeg te doen hoor!


En ik heb maar gelijk ook het kussentje afgewerkt, ik weet dat het anders te lang blijft liggen en dan heb ik er geen zin meer in.

Het was dus de bedoeling dat de zitting en de leuning van geborduurde stof zouden worden, maar helaas. Nu komt het kussentje in een Louis de zoveelste stoel (met armleuningen) te liggen. Ook leuk hoor.
En voor het stoeltje ben ik aan het proberen om een afbeelding te printen op stof. Wordt een klusje voor dit weekend.

donderdag 1 januari 2015

2015

iedereen de beste wensen voor 2015 en dat we maar weer wat meer plaatsen hier op het kladblok van wat we maken. (geld ook voor mijzelf hoor.)
groetjes JolandaW